Ursäkta min virrighet

Nu tänkte jag flytta min blogg igen. För sista gången.
FÖRLÅT mig för att jag velar så mycket med bloggarna!
Hoppas verkligen att ni följer med mig till metrobloggen!!
nya adressen är:

http://metrobloggen.se/dennizmamma


...



Det blev inget kontrakt på lägenheten.. blev besviken - som vanligt. Men jag var ändå beredd på det eftersom de andra som tittat på den hade högre köpoäng än mig. Imorgon ska jag titta på en annan lägenhet, på Beckasinen. Det är bara det att den ligger på tredje våningen och har fransk balkong. Vill helst ha balkong men hellre ha en fransk balkong än att inte ha någon alls och vara bosatt på Kronogården!

Denniz har fortfarande feber. 38,2 mätte tempen upp förut innan han gick och la sig. Det har ju gått ner mycket sedan igår men han får ändå vara hemma imorgon också. Hoppas han blir frisk snart.
Vad han var grinig förut, för att han inte fick dricka en massa alvedon! Har aldrig sett en unge bli så arg för att han/hon inte får hälla i sig medicin! Han tycker den smakar gott.. men han får ju inte ta mer än den rekommenderade dosen.

Beställde hem lite nya kläder till Denniz idag från Ellos. Det var ett par gråa jeans med dragkedja på bakfickorna och en dödskalle på =) och sen så var det en randig kofta med v-ringning och knappar och så var det en gräddvit mönstrad munkjacka. Jeansen kommer på torsdag, beställde Express för jag vil att han ska ha på sig kläderna på lördag (då vi ska på Jennies 25års kalas/fest). Synd att koftan inte hinner komma innan dess, den var riktigt fin =) Ska sätta in bilder sen när han väl har fått kläderna, bättre att visa hur de sitter på än att lägga in bilder från katalogen. Tycker jag iallafall.

Det blev förresten chili con carne förut. Det var mycket gott! Denniz åt dock ingenting förutom en liiten sked potatis och chili con carne. Han har ingen matlust alls! Har druckit välling och ätit yoghurt och frukt och kex men middag ville han däremot inte ha! Förstår honom, jag har heller ingen matlust när jag har så hög feber som nästan 40 grader!

Nej nu är det en cigarett som står på tur och sen så är det duschen.


Tisdag

Idag tackade jag ja på lägenheten som jag blev erbjuden visning på. Ville inte berätta för någon att jag tittat på en till lägenhet för om jag pratar om det så blir alltid mina förhoppningar så stora. Det var en lägenhet på Bäckelyckan, första våningen med balkong, 56 kvadrat. JÄTTEFIN var den verkligen, fräsch och lagom stor! Jag vill verkligen ha den, pratade med Eidar igår och jag ligger näst högst upp på kölistan på den lägenheten och eftersom den var så fräsch så tror jag att de andra kommer tacka ja.
Sen så hade jag blivit erbjuden visning på en till lägenhet, på Beckasinen. En tvåa på 59 kvadrat. Han killen som hyr den nu är dock inte hemma förrän på söndag och jag måste ge mitt svar till Eidar imorgon =/
Han killen jag pratade med (som hyr lägenheten) sa att bovärden kan gå in med nyckel och visa mig även om han inte är hemma, men då måste han ringa bovärden först och ge sitt godkännande. Och DÅ måste JAG ringa till honom och be honom ringa Eidar. åååh, vad krångligt! Denna killen tjatade så jäkla mycket sist också och jag tror inte ens att han fattade så mkt av vad jag sa, han var inte svensk. Lät som en tysk eller nåt och det förklarar väl saken haha! Nej, inget ont om tyskar, jag skojade lite bara. Lite för man roa upp den annars så trista vardagen med.



Denniz är sjuk. Igår mätte tempen upp till 39,9 grader. Han var verkligen kokande het! Brände mig nästan på honom.
han har ju varit lite småförkyld några dagar och igår när Linnéa skulle hämta honom (min kära vän som så ofta ställer upp för mig hjälpte mig igår för jag hade praktik till 16.15 och skulle börja skolan igen klockan 17.00 så det skulle bli väldigt stressigt om jag först skulle hämta Denniz) så ringde dagmamman til mig och sa att han var varm och lite grinig. Sen ringde jag Bozo och bad honom åka bort till mig med termometern så jag kunde kolla hur hög feber han hade. Han hade åkt hem till mig och smsade sedan när jag var i skolan att Denniz var jättevarm. Då kunde inte jag stanna i skolan längre utan jag gick hem. Ville vara hemma om han skulle vakna, så att han ser att hans mamma är där. Han vaknade vid 21.30 tiden och det var då jag tog tempen på honom. Idag är vi med andra ord hemma. Jag hade ju varit sjuk halva onsdagen, torsdagen och fredagen från praktiken. Kom tillbaka igår och är hemma idag igen, men det är ofta så att när man väl börjar bli sjuk så tar det aldrig slut utan då får man allting på en gång! Jag har ju inga problem, jag har ju ingen skola sen ändå så den veckan jag missat kan jag ta igen hur lätt som helst.

Så idag är det ingen direkt planlagt utan det blir bara att stanna inne. Ska laga någon mat också men ha rinte bestämt om det blir lasagne, köttbullar, kotletter eller chili con carne. HJÄLP! beslutsångest!

Söndag

Ursäkta mitt blogguppehåll. Såg att jag faktiskt inte skrivit sedan i onsdags!
Kan ju berätta om helgen.
Var ju hemma från praktiken två dagar. Mådde bättre på fredagen, det onda i halsen hade släppt. Bestämde mig för att ändå festa lite, så jag, ida och Melissa skulle åka till Uddevalla. Vi förfestade här hemma hos mig. Sen tvingade jag med Jyrki också. Innan vi åkte så skulle vi hem till honom för han ville hem och byta om och så. Så vi fixade skjuts till Uddevalla och skulle gå in på GGs. Väl där såg vi att det var världens längsta kö, som dessutom gick lååångsamt! Vi sket i att ens ställa oss i kön. För tillfället. Melissa kände till en krog, Harrys, som vi kunde gå in på men där var det tydligen 30+ då. Försökte en annan liten krog men där kom vi inte heller in för en av oss var för full tydligen. Inte jag =)
Så vi ställde oss i kön till GGs iallafall, med tanke på att vi ändå åkt 3 mil. Någon som tydligen hette Sami och knappt kunde svenska hängde efter, med arbetskläder på sig. Vette fan var han kom ifrån men helt plötsligt var han bara med som en jädra svans! Tydligen var han efter Ida haha! I kön till GGs så knödde folk och de puttade och knuffade och mna var allmänt instängd och hade knappt plats för att andas. Hatar såna köer, man kommer faktiskt inte in snabbare för att man puttar på dom andra som står och väntar. Jag menar, det är ju knappast vi andra som sinkar kön! Vakterna släpper inte in en snabbare för att alla puttar, det är nog snarare tvärtom. Så efter allt knuffande hit och dit, och en heelt tom mage (hade endast ätit en smörgås på morgonen) så började jag må illa och huvudet bara snurrade. Spydde upp det lilla jag hade, dock vände jag mig om så att det inte skulle komma på någon men ändå var det några som klagade. Fan, man mår ju inte illa med mening! Jag hade inte ens druckit mycket men jag fick cellskräck i den där jävla kön. Åh, ställer mig aldrig i en sån kö igen.
Sen kommer jag knappt ihåg någonting och det är det som är så skrämmande för jag hade inte druckit mycket och att man kan gå ifrån att vara helt normal, helt klar i huvudet till att inte fatta någonting! Usch, ångrar verkligen att vi åkte dit överhuvudtaget för vi hade ingenting för det ändå. Vi skulle ha stannat i Trollhättan.

Igår när jag vaknade så åkte jag bort till Denniz och Bozo. Vi åt pizza och sen körde han hem oss, men då fick vi för oss att vi skulle bjuda hem Ali och hans fru (deras bröllop som vi var på för någon månad sen, i Jönköping om någon kommer ihåg?) De bor alldeles i närheten av där jag bor. De sa att vi kunde komma hem till dom istället, jag hade inte sett hur de bor heller. Så vi klädde på oss igen och åkte iväg dit. De hade det jättefint hemma hos sig. Denniz åt kakor, fågelfrön och drack juice och lekte och dansade =) Sen när klockan började närma sig 19.30 så åkte vi hem för Denniz skulle ju lägga sig. Sa till Alis fru att hon får komma och hälsa på när hon vill, hon känner väl ingen här i Trollhättan heller så det  blir väl tråkigt för henne.

Idag ska vi hitta på något men vet inte vad ännu. Denniz sover och Bozo skulle äta frukost och sedan komma hit. Numera har man ju en bilstol till Denniz så man kan åka iväg och hitta på saker. Får se vad det blir.

Skriver senare!